Reintegratie 2e Spoor

  • Reintegratie 2e spoor

  • Voor Wie?

  • Werkwijze

  • Waar?

  • Kwaliteit

Reintegratie 2e spoor

Onderwijs-Herstart is een reintegratie en outplacementbureau voor het onderwijs met een zeer ruime ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding in het algemeen en reintegratie trajecten trajecten in het bijzonder.

Wanneer 2e spoor begeleiding wordt afgestemd op de specifieke achtergrond van de te begeleiden kandidaten worden de beste resultaten geboekt. Onderwijs-Herstart heeft de begeleiding daarom volledig afgestemd op kandidaten uit het onderwijs. Deze benadering blijkt in de praktijk zeer goed te werken. 

Onderwijs-Herstart biedt maatwerktrajecten waarbij u kunt rekenen op ervaren coaches die als begeleidingskundige exact de weg weten in de huidige arbeidsmarkt. Doordat alle coaches de onderwijssector goed kennen hebben ze snel een goed beeld over het werkveld waar de kandidaat vandaan komt. Hierdoor kan er snel en efficient een loopbaanvervolg gerealiseerd worden. Dit kan in het onderwijs zijn maar ook daar buiten.

U kunt bij ons terecht voor reintegratie (2e spoor), outplacement en arbeidsmarktoriëntatie trajecten.

Onderwijs-Herstart voldoet aan alle van toepassing zijnde kwaliteitseisen. Daarnaast zijn alle coaches gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs.

Wanneer u contact met ons opneemt via info@onderwijs-herstart.nl of via ons centrale telefoonnummer 085 8886128 voorzien wij u van de gewenste informatie en kunnen we indien gewenst een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard is dit kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Kijk hier voor een overzicht van onze vestigingen. 2e spoor