Reintegratie 2e Spoor

Reintegratie 2e spoor

Onderwijs-Herstart is een reintegratie en outplacementbureau voor het onderwijs met een zeer ruime ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding in het algemeen en reintegratie trajecten trajecten in het bijzonder.

Wanneer 2e spoor begeleiding wordt afgestemd op de specifieke achtergrond van de te begeleiden kandidaten worden de beste resultaten geboekt. Onderwijs-Herstart heeft de begeleiding daarom volledig afgestemd op kandidaten uit het onderwijs. Deze benadering blijkt in de praktijk zeer goed te werken. 

Onderwijs-Herstart biedt maatwerktrajecten waarbij u kunt rekenen op ervaren coaches die als begeleidingskundige exact de weg weten in de huidige arbeidsmarkt. Doordat alle coaches de onderwijssector goed kennen hebben ze snel een goed beeld over het werkveld waar de kandidaat vandaan komt. Hierdoor kan er snel en efficient een loopbaanvervolg gerealiseerd worden. Dit kan in het onderwijs zijn maar ook daar buiten.

U kunt bij ons terecht voor reintegratie (2e spoor), outplacement en arbeidsmarktoriëntatie trajecten.

Onderwijs-Herstart voldoet aan alle van toepassing zijnde kwaliteitseisen. Daarnaast zijn alle coaches gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs.

Wanneer u contact met ons opneemt via info@onderwijs-herstart.nl of via ons centrale telefoonnummer 085 8886128 voorzien wij u van de gewenste informatie en kunnen we indien gewenst een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard is dit kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Kijk hier voor een overzicht van onze vestigingen. 2e spoor

Voor wie?

Onderwijs-Herstart heeft haar dienstverlening volledig afgestemd op kandidaten uit het onderwijs. Zowel kandidaten als opdrachtgevers geven aan dat de kennis van deze specifieke sector een groot voordeel is bij het succesvol verzorgen van loopbaantrajecten.

Bij elke kandidaat onderzoeken we welke richting het beste past inzake het loopbaanvervolg. Dit kan ook buiten het onderwijs zijn. Onderwijs-Herstart is een onderdeel van reintegratiebureau CareerSolution en kent daardoor goed de weg in andere sectoren.

De dienstverlening beperkt zich niet tot re-integratie 2e spoor trajecten maar ook outplacement  en loopbaanoriëntatie behoren tot de mogelijkheden.

Onderwijs-Herstart heeft ervaring met scholen en onderwijsinstellingen van alle opleidingsniveaus en met de diversiteit van de kandidaten die daaruit voortkomt. Zowel docenten, stafleden en overige medewerkers worden door Onderwijs-Herstart succesvol begeleid naar een nieuwe functie.

Ook kandidaten die niet uit het onderwijs komen maar juist willen instromen in het onderwijs kunnen profiteren van de uitgebreide specifieke kennis en kunde van Onderwijs-Herstart.

Bel of mail ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Werkwijze

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bent u van harte welkom om een eerste indruk te krijgen van de coach waarmee u, als u voor ons bureau kiest, gaat werken. In overleg stellen we een reintegratieplan samen.

Het maatwerktraject dat u samen met uw coach heeft samengesteld zal voornamelijk bestaan uit individuele gesprekken met een ervaren coach. Al onze coaches hebben naast een academisch werk en denkniveau en ervaring met begeleiding van kandidaten uit het onderwijs een pragmatische instelling.

Elementen die vaak aan de orde komen in de begeleiding zijn onder andere: arbeidsmarktoriëntatie, in kaart brengen kerncompetenties, zoekrichting, verbeteren sollicitatievaardigheden en effectief netwerken.

Als aanvulling op de individuele coaching beschikt Onderwijs-Herstart over een ruim aanbod aan extra faciliteiten zoals naslagmateriaal, een vacature zoekmachine en uiteraard een relevant formeel en informeel netwerk in zowel binnen als buiten het onderwijs.

 
 

Waar?

Onderwijs-Herstart is gevestigd op 14 locaties in Nederland: Amsterdam (twee vestigingen), Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Heerghugowaard, Leiden, Amstelveen, Haarlem, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Groningen. Deze locaties zijn zeer representatief en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de contactpagina is voor elk van onze kantoren een routebeschrijving beschikbaar. Indien u op een van de vestigingen een afspraak wil maken kunt u contact opnemen via ons centrale telefoonnummer: 085-8886128 of mailen met info@onderwijs-herstart.nl.

Kwaliteit

Onderwijs-Herstart streeft ernaar om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Zo zijn alle loopbaancoaches geregistreerd loopbaancoach en volgt Onderwijs-Herstart de gedragscode van de branche organisatie NOBCO.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van Onderwijs-Herstart

Verder hanteert Onderwijs-Herstart een klachten en privacyreglement die op deze pagina zijn in te zien:

Klachtenreglement

Privacyreglement

Amsterdam | Amstelveen | Rotterdam | Den Haag | Utrecht | Haarlem | Leiden  |  Heerhugowaard Breda | Tilburg | Eindhoven | Den Bosch | Groningen