Onderwijs-Herstart Loopbaanbegeleiding voor het onderwijs

Direct Contact?
Tel: 070-3061845
E-mail: info@onderwijs-herstart.nl
Contactformulier
Direct Contact?
Tel: 070- 3061845
E-mail: info@onderwijs-herstart.nl
Contactformulier

Reintegratie 2e spoor

Onderwijs-Herstart is een reintegratie en outplacementbureau voor het onderwijs met een zeer ruime ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding in het algemeen en reintegratie trajecten trajecten in het bijzonder.

Wanneer loopbaanbegeleiding en reintegratie wordt afgestemd op de specifieke achtergrond van de te begeleiden kandidaten worden de beste resultaten geboekt. Onderwijs-Herstart heeft de begeleiding daarom volledig afgestemd op kandidaten uit het onderwijs. Deze benadering blijkt in de praktijk zeer goed te werken. Het team van Onderwijs-Herstart is goed voor plaatsingspercentages van meer dan 70% en zeer hoge klanttevredenheids-scores.

Onderwijs-Herstart biedt maatwerktrajecten waarbij u kunt rekenen op ervaren coaches die als begeleidingskundige exact de weg weten om een succesvol vervolg van uw loopbaan te realiseren. Doordat alle coaches de onderwijssector goed kennen hebben ze snel een goed beeld over het werkveld waar de kandidaat vandaan komt. Hierdoor kan er snel en efficient een loopbaanvervolg gerealiseerd worden. Dit kan in het onderwijs zijn maar ook daar buiten.

U kunt bij ons terecht voor outplacement, reintegratie (2e spoor) en arbeidsmarktoriëntatie trajecten.

Als eigen risicodrager zijn alle onderwijsinstellingen verplicht zorg te dragen voor de reintegratie van werknemers ook als die de organisatie al verlaten hebben. Uitgebreide informatie hierover treft u in de Werkwijzer van het UWV. Werkwijzer artikel 72a WW versie 3 200904

Onderwijs-Herstart voldoet aan alle van toepassing zijnde kwaliteitseisen. Daarnaast zijn alle coaches gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs.

Wanneer u contact met ons opneemt via info@onderwijs-herstart.nl of via ons centrale telefoonnummer 070 3061845 voorzien wij u van de gewenste informatie en kunnen we indien gewenst een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard is dit kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Kijk hier voor een overzicht van onze vestigingen.