Onderwijs-Herstart Loopbaanbegeleiding voor het onderwijs

Direct Contact?
Tel: 070-3061845
E-mail: info@onderwijs-herstart.nl
Contactformulier
Direct Contact?
Tel: 070- 3061845
E-mail: info@onderwijs-herstart.nl
Contactformulier

Voor wie?

Onderwijs-Herstart heeft haar dienstverlening volledig afgestemd op kandidaten uit het onderwijs. Zowel kandidaten als opdrachtgevers geven aan dat de kennis van deze specifieke sector een groot voordeel is bij het succesvol verzorgen van loopbaantrajecten.

Bij elke kandidaat onderzoeken we welke richting het beste past inzake het loopbaanvervolg. Dit kan ook buiten het onderwijs zijn. Onderwijs-Herstart is een onderdeel van outplacementbureau CareerSolution en kent daardoor goed de weg in andere sectoren.

De dienstverlening beperkt zich niet tot outplacement alleen maar ook re-integratie 2e spoor trajecten en loopbaanoriëntatie behoren tot de mogelijkheden.

Onderwijs-Herstart heeft ervaring met scholen en onderwijsinstellingen van alle opleidingsniveaus en met de diversiteit van de kandidaten die daaruit voortkomt. Zowel docenten, stafleden en overige medewerkers worden door Onderwijs-Herstart succesvol begeleid naar een nieuwe functie.

Ook kandidaten die niet uit het onderwijs komen maar juist willen instromen in het onderwijs kunnen profiteren van de uitgebreide specifieke kennis en kunde van Onderwijs-Herstart.

Verder verzorgt Onderwijs-Herstart regelmatig ‘zogenaamde’ EKO (Eigen Keuze Overeenkomst) re-integratietrajecten uit in opdracht van het Participatiefonds.

Bel of mail ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!